键盘中国

QQ登录

只需一步,快速开始

扫码快捷登录

搜索
baidu
音符之声扩展包豪华版V6重磅发布: s670 770 970 775 975 sx700 sx900 Genos Tyros5

美国也是这样啊,PSR-3000被抢走了

马上登陆,参与交流。无法注册或登陆请加QQ群:777694204 或Email:admin@cnkeyboard.net

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
Yesterday, at 3.30 pm, I was at work, my wife and kids was visiting her friend. There was only my 18 year old housekeeper at my house when 7 robbers got into the house, locked the housekeeper in his room, got into my bedroom, took all my wife's jewelry, took the suitcase full of important papers (Birth certificate, marriage license etc ) and my dearest YAMAHA PSR3000 which I've just had it for 5 months.These robbers really have a good teste. It took them 3- 4 minutes to finished their job. The TV, sound system (I had a pretty good one ), they didn't touch them, thanks God. But my biggest lost is secure feeling. Now I have to move out. I hope what happened to me, will never happen to all of you in this forum.
Stay alert
Regards
Fathan

SZ论坛看到的一个帖子,翻译一下:

昨天下午3:30,我在上班,妻子、孩子去串门了,只有一个18岁的管家在家。这时候7个强盗进入了我家,把管家锁在屋子里,闯进我的卧室,拿走了我妻子的珠宝首饰,一个手提箱里面装有一些重要文件(出生证、结婚执照),还有我刚刚拥有5个月的、最亲爱的PSR-3000。这些强盗也实在太有品位了。他们仅用3、4分钟就干完这一切。我的电视、音响系统(一套满不错的音响)他们连碰都没碰,谢谢上帝。但我最大的损失是失去了安全感,我不得不搬家了。但愿这事别发生论坛朋友们身上。
温馨提示: 发帖标题请概括内容,回帖请勿使用无意义字符或纯表情。积极参与发帖回帖交流能提高会员等级(提升下载权限)
抢乐器的很少听说,有品位!
温馨提示: 发帖标题请概括内容,回帖请勿使用无意义字符或纯表情。积极参与发帖回帖交流能提高会员等级(提升下载权限)

站长家的psr3000得小心了,`Q12`Q12`Q12

我要帮我的PSR3000买个保险,呵呵!

窃书不算偷!抢琴不算劫!

不用耽心,中国的小偷没这个品位.

Originally posted by zhixian at 2005-6-8 21:59:
不用耽心,中国的小偷没这个品位.

如果我做小偷就很难说了,`Q3`Q3`Q12

我猜这个入室抢劫者很可能来自中国,更可能是我们论坛的某为仁兄.........`Q3`Q3`Q3

3000看来是人见人爱啊!

Originally posted by 夫夫 at 2005-6-8 09:56 PM:
窃书不算偷!抢琴不算劫!

`Q2`Q2`Q2

我现在得每天在我的存钱罐里多增加点投入!
准备买PSR-3000!:):):)

我打算做个铁笼子把俺的PSR-3000锁上。

Originally posted by sylion at 2005-6-9 12:13 PM:
我打算做个铁笼子把俺的PSR-3000锁上。

超强!`Q12`Q12`Q2`Q2`Q3`Q3

要把3000放在被窝里再加把锁头啊~呵呵

昨天刚说要开“PSR3000疯人院”,今天就有这种消息,不会是有人已经开始行动了吧,还是“雇凶使蛮”,哎。。。

哈哈 也许小偷的琴技很好呢!哈哈!

Originally posted by 尹口尹口 at 2005-6-9 16:42:
哈哈 也许小偷的琴技很好呢!哈哈!

那也算是值了

Yesterday, at 3.30 pm, I was at work, my wife and kids was visiting her friend. There was only my 18 year old housekeeper at my house when 7 robbers got into the house, locked the housekeeper in his room, got into my bedroom, took all my wife's jewelry, took the suitcase full of important papers (Birth certificate, marriage license etc ) and my dearest YAMAHA PSR3000 which I've just had it for 5 months.These robbers really have a good teste. It took them 3- 4 minutes to finished their job. The TV, sound system (I had a pretty good one ), they didn't touch them, thanks God. But my biggest lost is secure feeling. Now I have to move out. I hope what happened to me, will never happen to all of you in this forum.

某自动翻译网站的翻译结果:`Q12

昨天, 3.30 pm, 我是在工作, 我的妻子并且孩子拜访她的朋友。有唯一我的18 岁管家在我的房子当7 位强盗进入房子, 被锁管家在他的屋子里, 进入我的卧室, 采取了所有我的妻子的首饰, 采取了手提箱我真正地有它为5 位months.These 强盗把一好teste 的充分重要纸(出生证, 结婚证书等) 并且我最亲爱的YAMAHA PSR3000 。它采取了他们3 4 分钟对完成他们的工作。电视, 伴音系统(我有一相当好一个), 他们没有接触他们, 感谢上帝。但我最大失去是安全感觉。我必须现在搬走。我希望什么发生在我身上, 从未将发生在你们大家在这个论坛。逗留戒备看待Fathan

逗!!··
有品位!!